Редактор: e-mail: Снимка: УМБАЛ АлександровскаТези, които се борят на първа линия с

...
Редактор: e-mail: Снимка: УМБАЛ АлександровскаТези, които се борят на първа линия с
Коментари Харесай

Лекари и сестри от УМБАЛ „Александровска” призоваха обществото за спазване на мерките срещу ковид

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: УМБАЛ „ Александровска ”

Тези, които се борят на първа линия с ковид, насочиха значим апел към всички българи да прояват дисциплинираност, съзнание и отговорност, с цел да опазят здравето си.

Ето какво написаха от УМБАЛ " Александровска " в формалната си страница във фейсбук:

Тази вечер в 20.00 ч., лекари и медицински сестри от Спешното поделение на УМБАЛ „ Александровска “ се причислиха към общата самодейност на огромните столични лечебни заведения за апел към обществото за съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

Със светнати фенерчета на мобилните телефони, медиците желаят да покажат на всички, че 8 месеца след началото на коронавирус епидемията те към момента са там - макар умората, макар заболяванията и компликациите.

Зад всяка светлина стоят освен лекари, сестри, санитари и доброволци, само че и фамилиите им, околните им, както и хилядите хора, които са минали през отделенията на болничното заведение за тази съвсем година.

От март до октомври 2020 година през коронавирус отделението на „ Александровска “, през PCR лабораторията и през кабинетите за консултация са минали над 20 000 индивида, инфектирани или със подозрения за коронавирус зараза. Инициативата със светлини моли към жителите:

Пазете себе си, пазете околните си, бъдете здрави!
Бъдете виновни към останалите!



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР